AkciósÚjság.hu - Kapcsolat
Kapcsolat
Question

KapcsolatBanner_adsense_afterleft

Banner_sidebar_afterleft3_vasarlocsapat.hu

Hirdetés

Google+1

 

 

Tisztelt Felhasználó!

A Kapcsolat űrlap elküldésével Ön hozzájárul az akciosujsag.hu tökéletesebb működéséhez, a szolgáltatások javításához. Várjuk visszajelzését az oldal működésével, az újságok megjelenésével kapcsolatban.

Az akciosujsag.hu egy önálló oldal. Semmilyen üzleti kapcsolatban nem állunk áruházakkal, nyomdákkal, terjesztőkkel.

Az akciosujsag.hu nem foglalkozik a papír alapú akciós újságok terjesztésével, ezért az ez irányú levelekre, hozzászólásokra érdemi választ adni nem tudunk. Ez irányú kéréseikkel/kérdéseikkel az áruház vevőszolgálatával vegyék fel a kapcsolatot.

Az újságokban megjelenő termékekkel kapcsolatos kérdésével, problémájával, kérem keresse fel az akciós újságot kiadó cég, áruház információs szolgálatát. Ezekben az esetekben semmilyen érdemi információval nem tudunk szolgálni. Ez irányú kéréseikkel/kérdéseikkel az áruház vevőszolgálatával vegyék fel a kapcsolatot.

Az akciós újságok tartalmi részére valamint az üzletekre, áruházakra, termékekre vonatkozó kérésekre, kérdésekre küldött levelekre, hozzászólásokra illetékesség hiányában nem tudunk válaszolni. Ezekkel a kérdéseikkel szintén az áruház vevőszolgálatával vegyék fel a kapcsolatot.


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
 
 
 
 

Vanfennmaradt karakter.

Kérem írja be az alábbi biztonsági kódot:
...